Konfa 23/24

Nu i höst drar KONFA 23/24 i Aspnäskyrkan igång!

Vi kommer att samlas på torsdagar kl 16.30-18.00. Där kommer vi att äta mackor tillsammans, umgås och prata om Gud och olika ämnen kopplat till våra liv och vad vi tror på.

KONFA är till för de som till hösten ska börja 7an/8an och alltså är födda år 2010 eller 2009.
Priset för KONFA är 300 kr (för fikat)

Utöver våra träffar på torsdagar kommer vi att under några helger och dygn åka iväg på bland annat kyrkvandring i Uppsala. I slutet av KONFA kommer vi även att åka iväg på en konfaresa tillsammans. Extra kostnader tillkommer för både dygnen och för konfaresan, men mer info om det kommer närmare hösten!

Det kommer att bli ett fantastiskt läsår där man har möjlighet att hitta nya kompisar, få fundera tillsammans med andra om livet och Gud och ha otroligt roligt.

KONFA inleds med en föräldrarträff torsdagen den 7/9 kl 19.00 där både föräldrar och ungdomar är välkomna och vi kommer prata mer om vad KONFA är, vad vi kommer göra, mer info kommer delas där och det blir en möjlighet för er att ställa alla frågor ni har.

Om din ungdom vill vara med på KONFA så anmäl den till Rebecka Stiigh, ungdomspastor i Aspnäskyrkan, via mejla på rebecka@aspnaskyrkan.se

Hitta hit

Telefon
08-522 039 30

E-post
info@aspnaskyrkan.se

Adress
Hästskovägen 65
177 39 Järfälla