Söndagar 11.00

Välkommen på gudstjänst i Aspnäskyrkan!

Våra gudstjänster är öppna för alla oavsett om du besöker en kyrka varje söndag, inte varit i en kyrka på 20 år eller bara är lite nyfiken på Gud.

Våra gudstjänster innehåller sång och musik, undervisning, bön och ibland nattvard. Du som kommer är välkommen att delta på det sätt du känner dig bekväm med. Samlingarna är vanligtvis drygt en timme långa. Parallellt med gudstjänsten har barn i åldrarna 4-12 år sina egna samlingar.
Söndis – för barn 4-9 år
XL – för barn 10-12 år

Gudstjänster hösten 2021:
Med nuvarande restriktioner kommer vi ta in upp till 100 gudstjänstdeltagare i kyrksalen inkl. läktare. Om ni är ett sällskap som vanligtvis umgås kan ni sitta tillsammans annars sitter vi med distans.

Digitala sändningar
Du kan delta live i gudstjänsterna via vår Youtubekanal
Dessa sändningar kommer dock vara ”olistade” dvs. går bara att nå via länk som du får del av genom att prenumerera på vårt veckobrev. (skriv upp dig i formulär här på hemsidans nederkant eller kontakta info@aspnaskyrkan.se)
– I efterhand kommer det endast vara predikan som kommer finnas tillgänglig på Youtubekanalen. Gudstjänsten i sin helhet går alltså endast att ta del av när det sänds live.

Söndis
Alla barn är varmt välkomna på Söndis! Incheckning kl 11.00 direkt vid nedre entrén (ingång från parkeringen)
Kl 12.00 önskar vi att en förälder kommer och hämtar upp sina barn även om det är någon minut kvar på gudstjänsten.
Söndis kommer inledningsvis vara för barn i åldrarna 4-9 år.
XL för barn i åk 4-6 kommer vara i sidolokalen som kallas Övre salen.