Sökes: Verksamhetsledare – Barn 50%

Har du ett stort hjärta för barn och församling, samt ett driv för utvecklingsarbete? Är du en inspiratör med förmåga att bygga och koordinera team? Då kan det vara dig vi söker! I denna roll kommer du verka för att församlingen kontinuerligt bejakar barnperspektivet samt vara huvudansvarig för våra verksamheter så som t.ex. Söndis, XL-fredagar och barnläger. Du kommer aktivt arbeta för att stärka relationer i och mellan familjer samt bygga nätverk och kontakter med andra församlingar och övriga samhället.

Järfälla där vi finns är en förortskommun med över 80 000 invånare varav över 10 000 barn.

I våra barnverksamheter finns många barn som deltar regelbundet och vi ser nya människor som söker sig till vår gemenskap. Vi vill arbeta för att många barn i Järfälla ska få med sig tron på Jesus tidigt i livet.

Aspnäskyrkan är en levande, mångkulturell pingstförsamling med visionen ”Upptäck tron, dela hoppet, fördjupas i kärlek” – En vision vi vill ska genomsyra alla delar av vår verksamhet. Mot år 2030 har församlingen satt upp tre fokusområden som är extra viktiga att prioritera, Barn & ungdom är ett av dessa områden.

Tjänsten har en tydlig kärna som handlar om samordning av våra barnsamlingar ”Söndis” i samband med gudstjänsterna och XL för mellanstadiet på fredagskvällar. Du förväntas hålla ihop övergripande terminsplaneringar, ledarsamlingar och undervisningsteman. Utifrån detta tror vi att du är en strukturerad person med god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Vi vill skapa goda förutsättningar för ett brett ideellt engagemang i Aspnäskyrkan. En av förutsättningarna på barn- och ungdomsområdet tror vi är att ha anställda som kan stå för struktur och övergripande förberedelser för de veckovisa samlingarna. Till stöd och bollplank finns ett barn- och ungdomsråd, men även övriga teamet av anställda.

Tycker du detta låter intressant? I så fall vill vi gärna höra från dig! Vi träffar kandidater löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi värdesätter utbildning och tidigare erfarenheter men lägger också stor vikt vid att hitta rätt person för uppdraget.

Vi välkomnar därför sökande från alla som är intresserade.

Arbetsomfattning:

Omkring 50% beroende på dina förutsättningar.

Ansökan: Skicka CV och personligt brev till: johan@aspnaskyrkan.se