Vi söker Verksamhetsledare – Ungdom

Aspnäskyrkan söker

Verksamhetsledare med inriktning ungdom

Vi har en längtan att i vår gemenskap och genom vår verksamhet ge människor chansen att upptäcka tron på Jesus Kristus. Nu söker vi dig som vill bli en del av att förverkliga den längtan.

Har du ett stort hjärta för Jesus och ungdomar? Brinner du för att bygga gemenskap och hjälpa ungdomar upptäcka tron på Jesus och livet tillsammans med honom? Då kan det vara dig vi söker!

I denna roll kommer du, i samarbete med bland annat Barn- och ungdomsrådet, verka för att vår församling bygger för framtiden och låter nya generationer få ta plats och forma församlingen. Du kommer också vara ansvarig för vår kontinuerliga ungdomsverksamhet Youth, Konfa samt sommar- och vinterläger.  

Järfälla är en förortskommun med över 80 000 invånare varav omkring 6000 tonåringar. Vi vill vara offensiva och arbeta för att fler av dessa unga ska få med sig tron på Jesus tidigt i livet.

Aspnäskyrkan är en levande mångkulturell pingstförsamling med visionen ”Upptäck tron, dela hoppet, fördjupas i kärlek” – En vision vi vill ska genomsyra alla delar av vår verksamhet. Med Jesus i fokus vill vi jobba kreativt och delaktigt tillsammans för att göra evangeliet tillgängligt för fler.  

Tjänsten har en tydlig kärna som handlar om ledning och utveckling av våra fredagssamlingar ”Youth”. Beroende på vilka gåvor du har och vad du brinner för kan tjänsten sedan utökas i innehåll och omfattning.

Tycker du detta låter intressant? I så fall vill vi gärna höra från dig! Vi kommer träffa kandidater löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi värdesätter utbildning och tidigare erfarenheter men lägger också stor vikt vid att hitta rätt person som brinner för uppdraget. Vi välkomnar därför sökande med varierande bakgrund och meriter. 

Tjänstens omfattning: 40-100%

Ansökan:

Skicka din ansökan via e-post till: johan@aspnaskyrkan.se