Täningsretreat 2018

Träningsretreat för män 13-16 september

Tänk att i mitten av september åka till en fjällgård i Sälen för några dagar fyllda av andakter, motion, bön, mat och gemenskap. Låter det lockande? I höst kommer det bli verklighet!
Varför?
Vi är många som lever väldigt aktiva liv där tiden inte alltid riktigt räcker till, till sådant vi vet att vi mår bra av.  Att få komma iväg till ett härlig fjällmiljö och få tid att söka Gud, tid att umgås, tid att ta hand om kroppen är därför precis vad många av oss skulle behöva.
Varför bara för män?
Syftet är att ge män i olika åldrar tid att lära känna varandra och finna förebilder i varandra.

När?
Torsdag 13 sept – söndag 16 sept

Var?
På Credos fjällgård i Hemfjällstangen (strax söder om Sälen). Se karta

Innehåll?

– Andakter
Under dagarna kommer vi få mycket utrymmer för tid med Gud genom enskilda och gemensamma andakter inomhus och förhoppningsvis även på fjället. Vi kommer också ha lovsång och Nattvardsgudstjänst i fjällkyrkan.
– Motion
Utöver tid med Gud kommer det ges möjlighet till motion två gånger per dag. Du kan vandra, springa, gå stavgång, fiska, spela golf, åka rullskidor, mountainbike, landsvägscykel eller vilken motionsform du föredrar. Eventuell utrustning tar du själv med. Det går också att hyra bl.a. moutainbikes här
– Mat & gemenskap
Credogården erbjuder helpension till ett mycket förmånligt pris. Vi behöver alltså inte laga någon mat själva utan kan fokusera på gemenskap i olika former.
Boende?
Vi bor i flerbäddsrum på Credo fjällgård.
Kostnad?
Kostnad för helgen inklusive mat, boende, resa och samlingar blir 2000 kr.
Betalas till BG. 788-5783 alt. Swish 123 588 51 08.
OBS! Ange ”Träningsretreat” somm meddelande.
Resa?
Vi samåker i bilar.  Avresa från Järfälla på torsdag eftermiddag ca kl 16.00.
Hemresa från Sälen på söndag efter lunch ca kl 13.30
För vem?
Denna helg är till för dig som är man (oavsett ålder) och tycker att upplägget låter tilltalande. Kanske känner du tveksamhet inför att träna/motionera två gånger per dag? Tiden som du ges möjlighet till träning styr du själv över så se dessa inslag mer som en möjlighet.
Anmäl dig nu! 
Sista dag för anmälan är  26 augusti med reservation för att platserna kan ta slut så säkra din plats redan nu genom att anmäla dig här

Gå till anmälan

Varmt välkommen med!