SMAJL Öst – läger (3-7juli)

Snart är det äntligen dags för en av årets höjdpunkter – SMAJL! Varje sommar åker barn och ledare från Aspnäskyrkan på det här stora barnlägret tillsammans med 700 andra barn och ledare. SMAJL är ett läger fullt med spännande aktiviteter såsom: intressegrupper, lägerbål, bibelsamlingar, andakt, fritid, bad och kiosk.

Årets tema är ”Kontakt” och handlar om Bibelns stora berättelse – den om Guds enorma kärlek till den värld han har skapat, hur kontakten skadades, men hur den genom Jesus återupprättas, och hur vi får vara en del av den återupprättade kontakten. I våra samlingar pratar vi om Jesus, vi får lära oss hur vi kan be, vi sjunger sånger om och till Gud.

Lägret riktar sig till de barn som till hösten börjar åk 2 fram till åk 7. För mer info och anmälan kontakta Johan Valinder (johan@aspnaskyrkan). På Hjämargårdens hemsida finns även mer info (www.hjalmargarden.se)