För föräldrar

Den här sidan är till för dig som är förälder till barn i Aspnäskyrkans barnverksamhet. Välkommen!

Informationsmail
Vi vill gärna ha kontakt med er föräldrar bland annat genom att skicka ut terminsmail med information om vad som är på gång för barnen men också samlingar som riktar sig till dig som är förälder. Om du är intresserad av den informationen kan du anmäla dig till oss via mail eller registrera ditt barn på Söndis, via länk på hemsidan under Barn/Söndis/Nyregistrering

Hjälpa till?
Vi behöver många vuxna i våra verksamheter. Vill du vara med och bidra på något sätt? Ta då kontakt med oss.

Barn och ungdomsrådet
BoU-rådet träffas med jämna mellanrum för att lägga upp riktlinjer för barn- och ungdomsverksamheten och för att planera terminer och läger. Har du synpunkter, tips eller idéer så kan du höra av dig till rådet via info@aspnaskyrkan.se märk mailet ”Till BoU-rådet”