Nästa steg

Aspnäskyrkan söker

Verksamhetsledare med inriktning barn, deltid 50 %

Vi har en längtan att i vår gemenskap och genom vår verksamhet ge människor chansen att upptäcka tron på Jesus Kristus. Nu söker vi dig som vill bli en del av att förverkliga den längtan.

Har du ett stort hjärta för barn och brinner du för att jobba med strategi och utveckling? Är du duktig på att inspirera och koordinera ett team? Då är det dig vi söker! I denna roll kommer du, i samarbete med Barn- och ungdomsrådet, verka för att församlingen kontinuerligt bejakar barnperspektivet samt vara ansvarig för våra verksamheter så som t.ex. söndagsskola, barnläger och öppna förskolan. Du kommer aktivt jobba för att stärka relationer i och mellan familjer samt bygga nätverk.

Aspnäskyrkan är en levande mångkulturell Pingstförsamling som ligger i Järfälla, det är en snabbt växande kommun två mil nordväst om Stockholm. Med Jesus i focus vill vi kreativt arbeta för att göra evangeliet tillgängligt för alla och hjälpa människor upptäcka tron och välkomna dem in i vår församlingsgemenskap. Nu söker vi dig som vill bli en del av att förverkliga den längtan.

Tycker du detta låter intressant så vill vi att du skickar in ett personligt brev och ditt CV till oss. Vi träffar kandidater för intervju löpande, så vänta inte med att höra av dig.

Tjänstens omfattning är i nuläget 50%

Ansökan:

Skicka din ansökan via e-post till: gustav@aspnaskyrkan.se