Ledig tjänst

Aspnäskyrkan söker

Verksamhetsledare med inriktning barn, deltid 50 %

Rekryteringsgruppen välkomnar nu, som ett första steg, församlingens medlemmar att söka och rekommendera kandidater till rollen Verksamhetsledare med inriktning på barnverksamheten.

Har du ett stort hjärta för barn och brinner du för att jobba med strategi och utveckling? Är du duktig på att inspirera och koordinera ett team? Då är det dig vi söker! I denna roll kommer du, i samarbete med Barn- och ungdomsrådet, verka för att församlingen kontinuerligt bejakar barnperspektivet samt vara ansvarig för våra verksamheter så som t.ex. söndagsskola, barnläger och öppna förskolan. Du kommer aktivt jobba för att stärka relationer i och mellan familjer samt bygga nätverk och kontakter med andra församlingar.

I mån av tid, med hänsyn till tjänsten omfattning, innefattar även rollen att delta i församlingsledningens träffar och påverka dess inriktning från barnperspektivet. Du deltar även i arbetet att planera och genomföra gemensamma aktiviteter, exempelvis församlingsläger.

Om det inte är du, kanske du känner någon som passar in på beskrivningen? Vi välkomnar både ansökningar och tips om lämpliga kandidater.

Arbetsomfattning:
Deltid 50 %