Vi söker: Verksamhetsledare med inriktning barn

Vi har en längtan att i vår gemenskap och genom vår verksamhet ge människor chansen att upptäcka tron på Jesus Kristus. Nu söker vi dig som vill bli en del av att förverkliga den längtan.

Har du ett stort hjärta för barn och brinner du för att jobba med strategi och utveckling? Är du duktig på att inspirera och koordinera ett team? Då är det dig vi söker! I denna roll kommer du, i samarbete med Barn- och ungdomsrådet, verka för att församlingen kontinuerligt bejakar barnperspektivet samt vara ansvarig för våra verksamheter så som t.ex. söndagsskola, XL-fredagar och barnläger. Du kommer aktivt jobba för att stärka relationer i och mellan familjer samt bygga nätverk och kontakter med andra församlingar.

Järfälla där vi finns är en förortskommun med över 80 000 invånare varav över 10 000 barn. Vi vill vara offensiva arbeta för att fler av dessa barn ska få med sig tron på Jesus tidigt i livet.

Aspnäskyrkan är en levande mångkulturell pingstförsamling med visionen ”Upptäck tron, Dela hoppet, fördjupas i kärlek” – En vision vi vill ska genomsyra alla delar av vår verksamhet. Med Jesus i fokus vill vi jobba kreativt och delaktigt tillsammans för att göra evangeliet tillgänglig för fler.  

Tjänsten har en tydlig kärna som handlar om samordning av våra barnsamlingar ”Söndis” i samband med gudstjänsterna och XL för mellanstadiet på fredagskvällar. Beroende på vilka gåvor du har och vad du brinner för kan tjänsten sedan utökas i innehåll och omfattning.

Tycker du detta låter intressant? I så fall vill vi gärna höra från dig! Vi träffar kandidater löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi värdesätter utbildning och tidigare erfarenheter men lägger också stor vikt vid att hitta rätt person som brinner för uppdraget. Vi välkomnar därför sökande från alla som är intresserade. 

Arbetsomfattning:

20-100%

Ansökan:

Skicka din ansökan via e-post till: johan@aspnaskyrkan.se