Ungdomar i Aspnäskyrkan

Vi vill vara en församling som lägger ett stort värde på den yngre generationen. Vi vill hjälpa ungdomar att upptäcka Jesus, växa i sin relation till honom, hitta en varm gemenskap med andra i församlingen och bli uppmuntrade att leva ut sin tro i vardagen.

XL

För dig som går i 4:an – 6:an. Vi träffas ungefär var 3:e fredag kl. 18.30-20.00 i Aspnäskyrkan – Övre salen. Tävlingar, lekar, film, kiosk, och samtal om vem Jesus är och vad han betyder för oss idag. Vi träffas även på söndagar under gudstjänsttid.  Under året gör vi även en massa andra roliga saker som laserdome, klättring, åker på läger mm.

Youth

Går du i 7:an-9an eller i gymnasiet och vill träffa nya människor? Kanske är du nyfiken på Gud eller bara vill ha kul en fredag? Då är Youth platsen för dig! Varje fredag kl. 20.00 träffas ungdomar i Aspnäskyrkan för aktiviteter, fika, undervisning och Järfällas mysigaste häng. Under året gör vi även andra roliga saker som laserdome, skidläger, klättring, åker till Boda Borg och mycket mer. Välkommen du med!

Följ oss på instagram (aspnasyouth) för att hålla dig uppdaterad på vad som händer

För mer info kontakta Markus Kankaanpää

(markus@aspnaskyrkan.se)