Läger

Sportlovsläger 2019

Vecka 9 åker vi på sportlovsläger till Trysil och vi skulle tycka det var roligt om just du hade möjlighet att följa med. Vi har bokat missionskyrkan i Östby, ca 2 mil från alpinanläggningen i Trysil. Vi sover på luftmadrasser i kyrkans lokaler. Kvällarna tillbringar vi tillsammans och under dagarna får vi njuta av gnistrande snö och böljande vinterlandskap utomhus. Det finns möjlighet att åka ”langrenn”, d.v.s. längdskidor eller i någon av de 68 backar och 30 liftar som finns i Trysil, Norges största skidanläggning.

Vi som reser är ungdomar från Aspnäskyrkan, födda 2006 eller tidigare, samt ledare. Vi åker buss från Aspnäskyrkans parkering söndag 24 februari kl.10 och kommer hem torsdag 28 februari till kvällen.

Måndag – onsdag kör vi buss till Trysil, ca 20 minuter bort, och åker utför eller ”på platten” (100 km preparerade spår runt fjället). För den som inte har egen utrustning eller inte har möjlighet att låna kan vi hyra med 40% grupprabatt hos Skistar Trysil. Meddela vid anmälan om du vill hyra.

Under veckan får vi tid att lära känna och uppleva Gud genom bibelläsning, bön och samtal.
Självklart blir det också en resa med mycket gemenskap – både på dagarna ute i backen och på kvällarna hemma i kyrkan. Någon kväll kommer vi också träffa andra ungdomsgrupper som är i Trysil under sportlovet.

Lägeravgift för resa, boende och mat är 1.600 kr/person. Om ni är flera syskon från samma familj är kostnaden 1.400 kr/person, d.v.s. 200 kr i syskonrabatt.

Liftkort i Trysil (med 40% grupprabatt kostar 690 kr (under 18 år) och 855 kr (från 18 år och uppåt).

Totalpris under 18 år à 2.290 kr, med syskonrabatt à 2.090 kr
från 18 år och uppåt à 2.455 kr, med syskonrabatt 2.255 kr

Anmälan öppnar söndag 25/11 kl. 00.00 och man anmäler sig genom att skicka mail med rubriken Trysil till markus@aspnaskyrkan.se med namn, adress, personnummer, e-postadress, mobilnummer, ev. önskemål om att hyra utrustning samt målsmans namn + telefon-/mobilnummer. Vi återkopplar så snart som möjligt och meddelar om du fått plats.

Lägeravgiften betalas senast 31/1 och liftkort före avresa 24 februari men mer detaljer om detta skickas ut i januari.

Först till kvarn gäller….

För mer info kontakta Markus (0739448423, markus@aspnaskyrkan.se)