XL & Youth

XL

För dig som går på mellanstadiet. Vi träffas var 3:e fredag kl 18.30-20.00 i Aspnäskyrkan – Övre salen. Tävlingar, lekar, film, kiosk och samtal om vem Jesus är och vad han betyder för oss idag. Vi träffas även på söndagar under gudstjänsttid. Ingen föranmälan behövs.

Youth

För dig i 7:an – 9:an och gymnasiet. Vi träffas varje fredag under terminen kl. 20-22.30 i Aspnäskyrkan – Övre salen. Vi spelar spel, leker, tävlar, fikar och pratar om Jesus.  Några gånger under terminen hjälper vi även till med Pannkakskyrkan i Jakobsberg eller gör andra roliga saker tillsammans.

Förutom fredagskvällar i kyrkan så anordnar vi andra roliga aktiviteter för XL och Youth – läger, laserdome, klättring, temakvällar och andra roliga event.

Har du frågor eller funderingar kring ungdomsverksamheten hör av dig till Markus (markus@aspnaskyrkan.se)