Sång och musik

_MG_1771Aspnäskyrkan har ett rikt sång- och musikliv. Sång och musik utgör en viktig del av våra gudstjänster, men det kan också vara ett tillfälle att genom musiken få mötas i vardagen.

Konserter Aspnäskyrkan samarbetar med Järfälla Kammarmusikförening som arrangerar konserter med mycket hög kvalité i Aspnäskyrkan. Pris på konserterna är 150 kr, studenter fri entré.

Musikteam Aspnäskyrkan har under många år haft olika musikteam som har medverkat på gudstjänster med jämna mellanrum. Syftet är att genom sången och musiken leda människor i lovsång och tillbedjan inför Gud.

Aspnäskyrkans kammarkör

Aspnäskyrkans kammarkör Stig Andersson leder kören som består av ett 30-tal medlemmar. Ibland medverkar de i gudstjänserna, men de har också egna konserter och de har gjort flera körresor. Repertoaren är allt från äldre till nyare musik, gospel såväl som sakrala och klassiska verk. Du är välkommen att komma och prova en torsdagskväll kl 19.00.

• Information: Conny Abrahamsson: 08-89 07 54
Järfälla Brass Band
Järfälla Brass Band, Julkonsert 2009

Järfälla Brass Band Järfälla Brass Band är en ekumenisk orkester med medlemmar från hela Storstockholm. Den har Aspnäskyrkan som bas för sin verksamhet och ger konserter och medverkar i gudstjänster. På www.jbb.nu finner du mer information om orkestern och när och var du kan lyssna på den.

RPG kören Vi sjunger på äldreboenden för att glädja dom äldre med  sång och musik ur de gamla sångskatterna.

• Vill du veta mera kontakta Georg Örtenstedt tel: 580 391 81 mobil: 070-557 39 02