Församlingsläger 25-27 maj

Församlingsläger 2018

Gå direkt till anmälan

För flera år sedan hade vi en vision om ett församlingsläger dit Alla ska med. Sedan dess har de lägren varit populära. Nu för tiden är det många som säger att vi inte får sluta med våra läger på Drakudden. Nytt för i år är att vi vill göra ytterligare en åtgärd för att fler ska kunna och vilja vara med:

Vi vill göra lördagen till en framtidsdag som står för sig själv, med början och slut. En dag som vi kan uppleva tillsammans oavsett om du kan eller vill sova över hela helgen. Fredagen och söndagen finnas såklart kvar som läger-möjlighet med alla de trevligheter det innebär och vi firar vår ordinarie gudstjänst på Drakudden på söndagen.

Vad syftar helgen till?

Att följa Jesus, ett slitet begrepp men alltid aktuellt för kyrkan. På lägret fördjupar vi oss i efterföljelsen på olika sätt; i våra samtal, i sång och nattvard, och i gemenskap med varandra.

Vänskap och gemenskap i Aspnäskyrkan. Många åker på församlingslägret för att vi värdesätter gemenskapen och vänskapen i Aspnäskyrkan. Eller är nyfiken på den. Önskar bredda och fördjupa vänskapskretsen i församlingen.

Vårt ärende i Järfälla och hela världen. Vi kommer prata om våra gemensamma visioner och hur vi realiserar dem; i vårt samhälle och i vår mission.

Mer specifikt schema och program skickas ut senare till anmälda deltagare och programmet kommer se olika ut beroende på om du är barn, ungdom eller vuxen.

När?

25-27 maj
Incheckning från kl 16.00 på fredagen, helgen inleds med middag kl 18.00. Ni som ansluter till framtidsdagen behöver vara på plats 9.30 på lördag.
Lägret slutar efter lunch på söndag.

Var?

På lägergården Drakudden som ligger i Bro, knappt 30min med bil från kyrkan.
Hitta till Drakudden

Kostnad:

Pris hela helgen:
Vuxen: 600 kr
Barn 0-2 år gratis
Barn 3-12 år: 120 kr
Ungdomar 13-19 år: 250 kr

Pris endast lördag:
Vuxen: 400 kr (600 för att bidra till lokalhyra*)
Barn 0-2 år gratis
Barn 3-12 år: 100 kr
Ungdomar 13-19 år: 200 kr

BG 788-5783
Swish 123 588 51 08
Vid betalning: Ange ”Drakudden” samt vilka inbetalningsavgiften avser.

Klicka här för anmälan

Har du några frågor inför lägret så hör av dig till oss på:
gustav@aspnaskyrkan.se eller karin@aspnaskyrkan.se